Main Article Content
Article Details
Czykier-Wierzba, D., M. Jastrzębska, Uwarunkowania absorpcji środków unijnych przez sektor żywnościowy i jednostki samorządu terytorialnego. Analiza i rekomendacje., Wyd. Instytut Badań nad Gospodarką Rynkową, Gdańsk 2011
Katsarova, I : The Cohesion Fund, http://www.europarl.europa.eu/ftu/pdf/en/FTU_4.5.3.pdf, (dostęp: 20.03.2012 r.).
Maciejuk M.:, Fundusze unijne w finansowaniu zadań jednostek samorządowych ..., op. cit., s. 231.
Magallo,S.: The Role of EU Structural Funds in Poland 2007-2013 in fostering the innovative capacity of the service sector: a methodological approach, http://www.regional-studies-assoc.ac.uk/events/2008/mayprague/papers/Magallo.pdf, (dostęp: 20.03.2012 r.)
Skwarek B. Zróżnicowanie i ocena wykorzystania wsparcia unijnego na przykładzie wybranych gmin wiejskich powiatu łukowskiego. Praca magisterska. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Warszawa. 2012.
Szwacka-Mokrzycka J. (2011). Znaczenie turystyki w strategii rozwoju gminy. Studia Ekonomiczne i Regionalne. Tom V/Nr 1/2012. Wydawnictwo PSW im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej. Biała Podlaska [in Polish].
Polska na tle wszystkich państw UE - wykorzystanie Funduszy Europejskich, http://www.funduszeeuropejskie.gov.pl, (dostęp: 20.05.2012 r.)
Projekty realizowane w ramach perspektywy 2007-2013 bez PROW 2007-2013, http://www.mapadotacji.gov.pl/.
Ranking wykorzystania środków unijnych Wspólnota 2011, http://www.wspolnota.org.pl.
Czym jest Europejski Fundusz Społeczny, http://ec.europa.eu/esf/pl, (dostęp: 20.03.2012r.)
http://ec.europa.eu/polska/possibilities_for_funding/funds/efrrow/index_pl.htm, (dostęp: 20.03.2012r.).
http://ec.europa.eu/polska/possibilities_for_funding/funds/efr/index_pl.htm, (dostęp: 20.03.2012 r.).
Downloads
- Joanna Szwacka-Mokrzycka, The image role In creating competitive position of banks , The Scientific Journal European Policies, Finance and Marketing: No. 4(53) (2010)
- Joanna Szwacka-Mokrzycka, TYPOLOGY OF MARKETING STRATEGIES FOR COMPANIES OF FOOD INDUSTRY , The Scientific Journal European Policies, Finance and Marketing: No. 10(59) (2013)
- Marzena Lemanowicz, Joanna Szwacka-Mokrzycka, INNOVATION ACTIVITIES OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES , The Scientific Journal European Policies, Finance and Marketing: No. 12(61) (2014)

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
All articles published in European Policies, Finance and Marketing are fully open access. In this way, the scientific research results contained in articles published in our journal are available to every reader free of charge - in accordance with the CC BY-NC license (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/).
According to the CC BY-NC license you are free to:
- Share — copy and redistribute the material in any medium or format
- Adapt — remix, transform, and build upon the material
The licensor cannot revoke these freedoms as long as you follow the license terms.
Under the following terms:
- Attribution — You must give appropriate credit , provide a link to the license, and indicate if changes were made . You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
- NonCommercial — You may not use the material for commercial purposes .
- No additional restrictions — You may not apply legal terms or technological measures that legally restrict others from doing anything the license permits.
Source: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.en
According to that, the authors retain the copyright and full publishing rights.