Main Article Content
Article Details
Borys T., Sudoł S., 1992, Jakość wyrobów. Strategie i sterowanie w przedsiębiorstwie przemysłowym. Wyd. Akademii Ekonomicznej w Krakowie
Bereżnicka J.: Wdrażanie programu rolnośrodowiskowego w Polsce. Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Wrocław 2006, nr 540: 43-48.
Jeznach M., 2008, Uwarunkowania ekonomiczno-organizacyjne jakości i bezpieczeństwa żywności. SGGW, Warszawa
Morkis G., (red), 2009, Ekonomiczne efekty rozwoju systemów zarządzania jakością i ich wpływ na konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego: praca zbiorowa, IERiGŻ- PIB, Warszawa
Trziszka T., (red), 2009, Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, Wrocław
Wasilewski L., 1999. Rozważania o jakości., Wyd. PWE, Warszawa.
Zatorski A., 1994. Program promocji jakości Ministerstwa Przemysłu i Handlu. [w;] Strategia jakościowa w polskich przedsiębiorstwach. Red. Wawak T. Wyd. UJ, Kraków
Rozporządzenia WE nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002 r. ustanawiające
Ustawa z dn. 30 sierpnia 2002 r. O systemie oceny zgodności, Dz.U nr. 166, poz 1360.
Downloads
- Mariusz Grębowiec, Contoversjonal advertisements and their influence undertalking by consumers purchaser’s decisions , The Scientific Journal European Policies, Finance and Marketing: No. 3(52) (2010)
- Mariusz Grębowiec, THE ROLE OF BRAND IN THE PURCHASE DECISION MAKING OF DAIRY PRODUCTS FOR EXAMPLE YOGHURT MARKET , The Scientific Journal European Policies, Finance and Marketing: No. 15(64) (2016)
- Mariusz Grębowiec, THE ROLE MODERN INNOVATIONS IN THE FRUIT AND VEGETABLE SECTOR I THE PROCESS OF PERCEIVING AND PURCHASING DECISUIONS BY CONSUMERS , The Scientific Journal European Policies, Finance and Marketing: No. 20(69) (2018)

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
All articles published in European Policies, Finance and Marketing are fully open access. In this way, the scientific research results contained in articles published in our journal are available to every reader free of charge - in accordance with the CC BY-NC license (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/).
According to the CC BY-NC license you are free to:
- Share — copy and redistribute the material in any medium or format
- Adapt — remix, transform, and build upon the material
The licensor cannot revoke these freedoms as long as you follow the license terms.
Under the following terms:
- Attribution — You must give appropriate credit , provide a link to the license, and indicate if changes were made . You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
- NonCommercial — You may not use the material for commercial purposes .
- No additional restrictions — You may not apply legal terms or technological measures that legally restrict others from doing anything the license permits.
Source: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.en
According to that, the authors retain the copyright and full publishing rights.