Main Article Content
Article Details
Baruk J.: Nauka i technika w rozwoju gospodarczym. Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin 1997
Ciborowski R.: Uwarunkowania konwergencji technologicznej Polski. [w] Dach Z., Pollok A. Gospodarka Polski po 15 latach transformacji, PTE, Kraków 2005
Dobosz M.: Wspomagana komputerowo statystyczna analiza wyników badań. Wyd.EXIT, Warszawa 2001
Eurostat bazy danych rd_e_gerdtot, dostęp 27.10.2012 http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal/page/portal/statistics/search_database
Europe in figures - Eurostat yearbook European Commission, Eurostat 2011
European Innovation Scoreboard 2011, Comparative Analysis of Innovation Performance, Pro Inno Europe, Inno Metrics, 2012
Matusiak K.B.: Budowa powiązań nauki z biznesem w gospodarce opartej na wiedzy. Rola i miejsce uniwersytetu w procesach innowacyjnych. Szkoła Główna Handlowa, Warszawa 2010
Nauka i technika w 2010 r, GUS, Warszawa, 2012
Nauka i technika w 2004 r., GUS, Warszawa, 2005
Piekut M.: Działalność B+R czynnikiem rozwoju przedsiębiorstw. Kwartalnik Nauk o Przedsiębiorstwie, 3 (20), 87-95, 2011
Piekut M.: Innowacyjna działalność przedsiębiorstw w Polsce na tle Europy ŚrodkowoWschodniej Zeszyty Naukowe Małopolskiej Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Tarnowie Prace z Zakresu Zarządzania 1(22), 113-124, 2012
Science, technology and innovation in Europe. European Union, Belgium 2012
The Global Competitiveness Report 2011-2012, World Economic Forum, Geneva 2011
World Competitiveness Scoreboard 2012, IMD, Press Release, źródło elektroniczne dostęp 29.10.2012 http://www.imd.org/research/publications/wcy/upload/scoreboard.pdf
Downloads
- Krystyna Gutkowska, Marlena Piekut, THE USE OF CATERING SERVICES BY POLES , The Scientific Journal European Policies, Finance and Marketing: No. 16(65) (2016)

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
All articles published in European Policies, Finance and Marketing are fully open access. In this way, the scientific research results contained in articles published in our journal are available to every reader free of charge - in accordance with the CC BY-NC license (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/).
According to the CC BY-NC license you are free to:
- Share — copy and redistribute the material in any medium or format
- Adapt — remix, transform, and build upon the material
The licensor cannot revoke these freedoms as long as you follow the license terms.
Under the following terms:
- Attribution — You must give appropriate credit , provide a link to the license, and indicate if changes were made . You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.
- NonCommercial — You may not use the material for commercial purposes .
- No additional restrictions — You may not apply legal terms or technological measures that legally restrict others from doing anything the license permits.
Source: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.en
According to that, the authors retain the copyright and full publishing rights.