Uwarunkowania spożycia produktów mleczarskich
Main Article Content
Abstrakt
W artykule zaprezentowano dane na temat spożycia produktów mleczarskich z podziałem na kategorie produktowe. Dokonano także analizy czynników kształtujących spożycie produktów mleczarskich z uwzględnieniem charakterystyki konsumentów zidentyfikowanych na podstawie badań własnych. Artykuł kończy podsumowanie ze wskazaniem kierunków działań dla przedsiębiorstw z branży mleczarskiej.
Article Details
Jak cytować
Chudzian, J. (2012). Uwarunkowania spożycia produktów mleczarskich. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse I Marketing, (7(56), 20–28. Pobrano z https://pefim.sggw.edu.pl/article/view/1484
Statystyki
Downloads
Download data is not yet available.
Rekomendowane teksty
Licencja
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne 4.0 Międzynarodowe.